Preview Mode Links will not work in preview mode

Smerteuniverset


Mar 4, 2022

Kan man bestige Kilimanjaro med knæsmerter og når man kun har 10% syn på ét øje?

Marlene var fast besluttet på, at hun skulle nå til tops, både for at prøve sine egne grænser af, men også for at bevise over for verden, at man kan hvad man vil, selvom man er svagtseende.

Kroniske knæsmerter og en sygemelding med stress, skabte en tvivl om hvorvidt dette kunne lade sig gøre for Marlene. Hun fik bevilliget vederlagsfri fysioterapi gennem 2 år, der ikke medførte nogle forandringer i hendes knæsmerter, hvorfor hun begyndte at acceptere at smerterne måske ikke kunne forsvinde.

Smerterne blev så generende, at hun ikke kunne gå ned af trapperne fra sin lejlighed, uden at have ondt, så hvordan skulle hun kunne gå ned fra Kilimanjaro?

Marlene følte at hun havde brug for vejledning, så hun kunne opnå sit mål, og indgik derfor et samarbejde med Smertevidenskabs fysioterapeutstuderende Christopher Franck, der introducerede hende til en moderne smerteforståelse. Dette samarbejde førte til, at Marlene besteg Afrikas højeste bjerg, helt uden knæsmerter.

Du kan se en rørende video af Marlenes rejse her:

https://www.facebook.com/watch/?v=272585298278413

Hvis du vil i kontakt med Marlene vedrørende hendes rejse, det at være svagtseende eller hendes vej ud af kroniske smerter, så kan du kontakte hende på Facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=1084520369