Preview Mode Links will not work in preview mode

Smerteuniverset


Apr 1, 2022

Der var ingen tvivl, mente sundhedsprofessionelle, da Simone som 15-årig henvendte sig med rygsmerter. Hun havde scoliose og hendes ryg var svag. Desuden viste en MR-scanning, at hun havde arcolyse og spondylolistese, der er en defekt på rygsøjlen.

Smerterne vedblev trods intensiv genoptræning, og Simone kunne ikke længere spille håndbold, som hun holdt så meget af.

Efter gymnasiet kontrollerede smerterne hendes liv i en sådan grad, at hun måtte sygemelde sig fra både arbejde og studie, og i perioder var hun som lænket til sengen. Hendes tilværelse medførte store bekymringer om, hvorvidt hun nogensinde ville være i stand til at passe et arbejde, eller være en ordentlig partner for sin kæreste.

Efter at have prøvet adskillige behandlingsformer, ved både fysioterapepeuter, kiropraktorer, og var blevet tilbudt en rygoperation, hørte hun nogle episoder af Smerteuniverset og indså, at der skulle noget andet til. Efter flere overvejelser valgte hun at indgå i et behandlingssamarbejde med Mikkel Vind fra Smertevidenskab.

Hør i denne episode, hvordan en ny forståelse for smerter banede vejen for et liv med færre bekymringer, uden begrænsninger af smerter.