Preview Mode Links will not work in preview mode

Smerteuniverset


May 6, 2022

For fire år siden sprang Lene sit korsbånd. Instabilitet i knæet førte til at hun gradvist mistede tilliden til, at kunne udføre bevægelser der var udfordrende for hende. Hun oplevede tiltagende smerter, og var bange for at foretage noget, der kunne risikere i at hun gjorde skade på sig selv. Frygten for at forværre tilstanden, førte til at Lene måtte stoppe med at dyrke gymnastik, og hun blev gradvist mere inaktiv.

 

Knæsmerterne blev med tiden en fast del af hendes hverdag. Et vrid da smerterne var værst, var hun ikke i stand til at komme omkring uden krykker. Som selvstændig frisør, med egen salon, var det en stor udfordring for hende at passe sit arbejde.

 

Lene blev mere og mere desperat efter en løsning, så hun takkede ja til en operation, men da operationsdatoen blev udskudt flere måneder kunne hun ikke vente længere. I denne periode blev Lene gjort opmærksom på Smertevidenskab, og hun valgte i sin desperation at indgå i et samarbejde.

Viden om smerter skabte en tryghed, der banede vejen for, at Lene kunne udfordre sine smerter og genopbygge de funktioner hun havde mistet.

 

Lyt med og hør hvordan Lene fik magten tilbage over smerterne, og modet til at træffe en skelsættende beslutning.