Preview Mode Links will not work in preview mode

Smerteuniverset


Feb 13, 2023

Mirja oplevede bækkensmerter gennem 10 år, efter at have fået bækkenløsning under sin første graviditet. Selvom hun søgte hjælp ved en række forskellige fagprofessionelle, vedblev smerterne, med kun kortvarig lindring af hendes symptomer. På baggrund af den rådgivning hun modtog, blev Mirja inaktiv.

 

Smerterne, og frygten for at forværre dem, forhindrede Mirja i at lege med sine børn og være fysisk aktiv, hvilket hun holdt meget af. Bægeret flød over da bækkensmerterne forværredes under Mirjas anden graviditet og hun mistede tilliden til at hendes krop kunne holde til at blive gravid igen.

 

Som årene gik begyndte Mirja at trodse de sundhedsprofessionelles opfordringer og hun begyndte til crossfit, men formåede ikke at komme smerterne til livs på egen hånd. Hun besluttede derfor at tage kontakt til Smertevidenskabs Simon Kirkegaard, som hun valgte at indgå et online behandlingssamarbejde med.

 

Gennem dette samarbejde fik Mirja indsigt i smerter og bækkenløsning, og genvandt modet til at udfordre sin krop og sine hidtige behandlingsstrategier. Efter blot to online-konsultationer opnåede Mirja smertefrihed, og kunne nu arbejde imod sit mål om at dødløfte 100kg.

 

Vært: Simon Roost Kirkegaard, Cand. Scient. Fysioterapi, stifter og medejer af  Smertevidenskab.

 

___________________________________________________

 

Du kan læse vores populære artikel “Hvorfor gør det ondt” på dette link:

https://smertevidenskab.dk/hvorfor-goer-det-ondt/

 

Vil du lære mere om kroniske smerter og hvordan de kan behandles så er der masser af gratis viden tilgængelig på https://smertevidenskab.dk/


Har du spørgsmål, ideer, ris eller ros, er du velkommen til at skrive til os på info@smertevidenskab.dk