Preview Mode Links will not work in preview mode

Smerteuniverset

Dec 13, 2020

Sofie er en ildsjæl der går højt op i at andre skal have det godt, og hun brænder for at arbejde med børn. Hun levede sit liv som alle andre, men hendes liv tog en pludselig drejning efter en løbetur, hvor hun begynder at få ondt i den ene fod.

Smerterne forsvandt ikke som forventet, men tog i stedet til...


Nov 28, 2020

Dagens episode er et unikt indblik i hvordan smerter håndteres i elitesporten.

Hør Aalborg Håndbolds fløjspiller, Buster Juul fortælle sin historie om hvordan et slag på knæet i en træningskamp udvikler sig til kroniske knæsmerter, og hvordan han kæmper med uhensigtsmæssige kompensationsmønstre, det psykiske...


Nov 15, 2020

Man kan ikke lave 1,5 times podcast når man har stemmesmerter! Eller hvad?

I denne episode fortæller Maja om sine langvarige og invaliderende knæ- og stemmesmerter og hvordan hun på mesterlig vis formåede at overleve på trods af de svære handikap som smerterne medførte.

Maja fortæller først om sine knæsmerter...


Nov 1, 2020

Heidi på 35 havde opgivet tanken om et normalt arbejde og fritidsliv på grund af 2 korsbåndsskader i knæet der udviklede sig til invaliderende kroniske knæsmerter.

Hun havde prøvet genoptræning og flere former for behandling uden succes og havde mistet håbet om at blive smertefri. I dag er hun ikke længere...


Oct 18, 2020

EPISODE 13 af Smerteuniverset handler om sammenhængen eller mangel på sammenhæng mellem biomekanik og smerter.

Vi taler med den canadiske forsker, fysioterapeut og kiropraktor Gregory Lehman som underviser verdenen over om moderne smertebehandling og biomekanik.

Greg deler ud af sin viden ud fra den forståelse at...